Check onze agenda voor de nieuwste trainingen, workshops en sessies!

 

We zijn bezig om ons aanbod te vernieuwen!

Je kent ons al van readings, healings en de opstellingsavonden. Onze workshops en trainingen zetten we graag voller in het licht:

 1. workshop over creëren: wat en hoe jij creëert in jouw leven, wat er tussen komt en hoe je er ruimte in kunt brengen!
 2. de nieuwe planning voor familieopstellingen voor de rest van 2024!
 3. mannentraining: de man die staat! Waarin je jouw man-zijn in deze tijd onderzoekt en je hoofd, hart en buik op één lijn brengt.
 4. en, vers van de pers (maar nog even in de kraamkamer): onze hieros-gamos training waarin je jouw Yin en Yang- energie onderzoekt. Of: hoe kun je tot een goed verbond komen tussen je mannelijke en vrouwelijk energie. Een huwelijk zo je wilt…

Daarnaast blijven we ook zoom/skypelessen aanbieden waarin we je leren actieve visualisaties en meditaties te doen. Oftewel te gronden en te stromen. 

Waarom zou je dit eigenlijk willen doen? Wat heb je hier nou aan? 
1. Door alle toestanden in de wereld kan dat veel onrust bij je veroorzaken. Oude overlevingspatronen activeren. Door te mediteren en dit regelmatig te doen kom je op een natuurlijke manier tot rust. Bovendien heeft dit een positief effect op je immuunsysteem en maakt het je dus weerbaarder. 
2. Het kan zijn dat je het op dit moment rustiger hebt en dat je dat ene thema waar je mee stoeit nu eens de tijd wil geven en daarnaar wilt kijken. Of op milde doch doortastend wijze wilt aanpakken. Een reading kan daar stevig bij helpen. Skypecoaching eveneens. 
3. Het kan zijn dat je nieuwsgierig bent en eens wilt meemaken wat een reading of een healing je brengt. Omdat je ergens wel weet dat je uit meer dan botten en vlees bestaat. Dat er echt zoiets is als energie. En dat het nu tijd is om dat eens te onderzoeken. 

Kijk eens op https://www.caleidos.nl/diensten/ 
voor meer informatie. En maak een vrijblijvende afspraak via deze link: https://calendly.com/teamsdiewerken/15min

Even een voorbeeld: bij Caleidos kun je 5 lessen intuïtieve ontwikkeling via skype/ zoom/telefoon volgen van 1,5 uur per keer. Tegen het eind van de serie lessen krijg je een groeicheck van een minuut of 20 waarin gekeken wordt naar je spirituele groei als gevolg van het volgen van de lessen.

Bij de lessen intuïtieve ontwikkeling gaan we uit van het volgende:

Intuïtie is innerlijk weten. Het is mogelijk om je Intuïtie op zo’n manier te ontwikkelen, dat het een betrouwbaar instrument wordt, naast de rationele mogelijkheden die we hebben. Het is niet moeilijk dit te leren.

In de 5 lessen worden alle basisprincipes van energie en eigen ruimte uiteengezet, ervaren en besproken. Je leert van je eigen ervaringen en die van je leraar. Door de oefeningen zelf te doen kom je erachter hoe je je energie gebruikt. Je zult de middelen krijgen om jezelf met plezier je eigen plek te geven, krachtiger te worden en je in alles wat je bent te ontplooien. We gebruiken o.a. visualisatie, ademhalingsoefeningen en tekenen om in contact te komen met je eigen energie en informatie. Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

 • Gronden: waarom, hoe doe je dat en wanneer?
 • Wat is een aura?, het voelen van aura´s
 • Waar is je energie: in het verleden, in het nu of in de toekomst, is het hier of elders, binnen of buiten je lichaam?
 • Wat is het verschil tussen je eigen energie en de energie van een ander?
 • hoe kun je energie van een ander in jouw ruimte neutraal terugsturen?
 • Energie stromen
 • Wat zijn plaatjes in de aura, eventueel loslaten daarvan
 • Bewust worden van de chakra´s
 • Hoe communiceer je met anderen en met jezelf
 • Het effect van humor, plezier, enthousiasme op energie

We zullen -als je ervoor kiest om de zilveren pluim bij ons in te wisselen- de lessen flexibel inplannen en zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en onze praktische mogelijkheden. Het is wel handig en nodig om de lessen ongeveer elke 2 weken te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.