Corona? Thuisblijven? Volg een Online training via Skype/Zoom!

Beste mensen, door Corona ligt in één klap al ons werk met groepen dat in levende lijve plaats zou vinden plat. Balen natuurlijk, maar heel begrijpelijk en hard nodig. 

Heleen Maris (ook actief in Caleidos) werkt lekker door bij buurtzorg als wijkverpleegkundige. Wij zorgen goed voor haar, want ze heeft een vitale functie/cruciaal beroep. Dat had ze natuurlijk altijd al. Ze werkt niet fulltime, dus ze doet ook nog steeds graag mee in de dienstverlening van Caleidos. 

Dus, wist je al dat veel van de dingen die we doen bij Caleidos ook online plaatsvinden? 

Dat varieert van readings en healings, tot en met coachings doen aan de telefoon of met zoom/skype. Dat doen we eigenlijk al jaren, maar zetten we nu nog meer in het licht! 

Daarnaast bieden we ook zoom/skypelessen aan waarin we je leren actieve visualisaties en meditaties te doen. Oftewel te gronden en te stromen. 

Waarom zou je dit eigenlijk willen doen? Wat heb je hier nou aan? 
1. Door alle Corona toestanden kan dat veel onrust bij je veroorzaken. Oude overlevingspatronen activeren. Door te mediteren en dit regelmatig te doen kom je op een natuurlijke manier tot rust. Bovendien heeft dit een positief effect op je immuunsysteem en maakt het je dus weerbaarder. 
2. Het kan zijn dat je het op dit moment rustiger hebt en dat je dat ene thema waar je mee stoeit nu eens de tijd wil geven en daarnaar wilt kijken. Of op milde doch doortastend wijze wilt aanpakken. Een reading kan daar stevig bij helpen. Skypecoaching eveneens. 
3. Het kan zijn dat je nieuwsgierig bent en eens wilt meemaken wat een reading of een healing je brengt. Omdat je ergens wel weet dat je uit meer dan botten en vlees bestaat. Dat er echt zoiets is als energie. En dat het nu tijd is om dat eens te onderzoeken. 

Kijk eens op https://www.caleidos.nl/diensten/ 
voor meer informatie. En maak een vrijblijvende afspraak via deze link: https://calendly.com/teamsdiewerken/15min

Even een voorbeeld: bij Caleidos kun je 5 lessen intuïtieve ontwikkeling via skype/ zoom/telefoon volgen van 1,5 uur per keer. Tegen het eind van de serie lessen krijg je een groeicheck van een minuut of 20 waarin gekeken wordt naar je spirituele groei als gevolg van het volgen van de lessen.

Bij de lessen intuïtieve ontwikkeling gaan we uit van het volgende:

Intuïtie is innerlijk weten. Het is mogelijk om je Intuïtie op zo’n manier te ontwikkelen, dat het een betrouwbaar instrument wordt, naast de rationele mogelijkheden die we hebben. Het is niet moeilijk dit te leren.

In de 5 lessen worden alle basisprincipes van energie en eigen ruimte uiteengezet, ervaren en besproken. Je leert van je eigen ervaringen en die van je leraar. Door de oefeningen zelf te doen kom je erachter hoe je je energie gebruikt. Je zult de middelen krijgen om jezelf met plezier je eigen plek te geven, krachtiger te worden en je in alles wat je bent te ontplooien. We gebruiken o.a. visualisatie, ademhalingsoefeningen en tekenen om in contact te komen met je eigen energie en informatie. Aan de orde komen de volgende onderwerpen:

  • Gronden: waarom, hoe doe je dat en wanneer?
  • Wat is een aura?, het voelen van aura´s
  • Waar is je energie: in het verleden, in het nu of in de toekomst, is het hier of elders, binnen of buiten je lichaam?
  • Wat is het verschil tussen je eigen energie en de energie van een ander?
  • hoe kun je energie van een ander in jouw ruimte neutraal terugsturen?
  • Energie stromen
  • Wat zijn plaatjes in de aura, eventueel loslaten daarvan
  • Bewust worden van de chakra´s
  • Hoe communiceer je met anderen en met jezelf
  • Het effect van humor, plezier, enthousiasme op energie

We zullen -als je ervoor kiest om de zilveren pluim bij ons in te wisselen- de lessen flexibel inplannen en zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en onze praktische mogelijkheden. Het is wel handig en nodig om de lessen ongeveer elke 2 weken te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.