healing

Healing 

Tijdens de dag en de dingen die je doet, kan het zijn dat je energie niet op alle plekken even goed doorstroomt. Dit is zowel fysiek te voelen aan je lichaam (je voelt je moe of stijf) als aan je stemming en je emoties (geïrriteerd, verward of down). Ook kun je onbewust energie of emoties van anderen oppikken en met je meedragen. Daardoor kom je als het ware wat verder af te staan van wie je in feite bent. Een healing is een oplossing om hier wat aan te doen. En zo je energie schoon te maken en door te laten stromen. Daardoor kom je dichter bij je eigen oplossingen, levenskracht en inzichten.

Net zoals een fysieke massage kun je een healing ook als een vorm van verwennen gebruiken. Je komt in een vorm van diepere rust of ontspanning terecht, net alsof je emotioneel opgepoetst bent of naar de sauna bent geweest. Je kunt ook zeggen dat je een energiemassage hebt gehad.

Kosten: een healing duurt een half uur en kost €40,-.

Hands On Healing (alleen gegeven door Heleen Maris)

Bij een Hands On Healing (verder HOH) lig je op een massage tafel. Je wordt licht aangeraakt en ik maak contact met je lijf en je energie. Energie die in beweging kan komen helpt je om je eigen vitaliteit te stromen.

 Je herstellend vermogen wordt aangesproken en als healer volg ik jouw energie. Na een behandeling voel je je op een fijne manier lichter in je lichaam en in je hoofd. HOH is iets anders als massage. Je komt opnieuw en dieper in contact met je levensenergie.  Dat maakt dat je je daarna superontspannen voelt, helderder en vitaler.

Voordat je ontspannen gaat liggen krijg je eerst een korte reading over een thema wat je bezig houdt. Dit gebruik ik verder als leidraad bij de healing.

Duur: 75 minuten

Investering: 85 euro

Voor wie? Een HOH is ontspannend en brengt een nieuw contact met je lichaam en je spirit tot stand. Als je lichaam overbelast is brengt een HOH je lichaam en dat wat je wilt dichter bij elkaar. De toegang tot je eigen herstellende vermogen brengt je opnieuw in contact met je eigen antwoorden. Wanneer je lichaam een last lijkt te zijn voor je, kan een HOH je een moment los van je lichaam laten ervaren. Dit geeft veel ontspanning in je geest en lichaam.

Wat is het resultaat van een healing of hands-on-healing ? 

  1. Een gevoel van ontspanning, ruimte en kracht
  2. Dat je het contact met jezelf hersteld weet
  3. Je voelt meer genegenheid voor jezelf
  4. Je voelt je optimaal voor een spannend moment in je leven (belangrijke presentatie, sollicitatie, beslissing)
  5. Je voelt je schoon, gecentreerd en rustig