trainingen

Mannentraining Man-zijn met mannen

Datum: in het weekend van 2-3 februari.
Kosten: € 225,- (als je voor 1 december jezelf én een andere man opgeeft krijgen jullie allebei €25,- korting en betaal je €200,- p.p.).
Trainer: Philip Verzellenberg en assistent Bart van Riet

Interesse? laat hier je gegevens achter!

Locatie: Wel-opstellingen in Centrum Inanna (Muurhuizen 42, 3811 EJ Amersfoort)

Hoe is het voor jou om man te zijn in deze tijd?

In de training ‘Man-zijn met mannen’ onderzoek je je eigen man-zijn in een groep met mannen. Welke beelden over man-zijn heb je meegekregen van je vader? Je moeder? Van anderen? Welke wil je echt tot de jouwe rekenen? Houdt je je emoties voor jezelf en moeten anderen er maar naar raden? Please jij anderen wel eens om een plek te krijgen en sla je jezelf daarmee eigenlijk over? Wil je dat graag veranderen? Kortom: Wil je meer tot je recht komen en met een open hart in je kracht staan?
Dan is deze training iets voor jou!

De tweedaagse ‘Man-zijn met mannen’ maakt dat je je steviger wortelt in je man-zijn, meer je eigen weg gaat en duidelijker bent in je communicatie. Met respect en in verbinding.

In deze mannentraining maak je je losser van je moeder en versterk je de band met je vader en met de andere mannen om je heen. Je ervaart hoe dat ‘pokon’ is voor je man-zijn. Hoe het is om daarin te wortelen. Zodat je stevig richting geeft aan je eigen leven. In broederschap. Vanuit de kracht in je buik en de openheid van je hart.
Van daaruit voelt de verbinding met vrouwen én mannen anders. Mannelijker, authentieker, krachtiger. Kwetsbaar zijn vanuit jezelf. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt. Op jouw manier.

Werkvormen: kleine opstellingen, lichaamswerk, ademoefeningen en schrijfopdrachten.

Je kunt je hier opgeven.

Wil je eerst meer weten over de training en mannenpsychologie? Klik hier voor het webinar over de training dat ik onlangs gaf.

Heb je behoefte aan leesvoer over dit thema? Onderstaande boeken zijn meer dan lezenswaardig:

1. Afwezige vaders, verloren zonen.  (Guy Corneau)

2. De kracht van echte mannen. (David Deida)

3. De terugkeer van de koning. (Ton van der Kroon)

4. Dansend in moeders spiegel. (Michael Gurian)

5. To be a man. (Robert Masters)