massage

Ontspanningsmassage en pulsing, wat is dat ? Wat betekent dat voor jou ?

Ontspanningsmassage is gericht op….ontspanning. Ik (Heleen Maris) maak gebruik van olie en werk op een zachte diepe manier. Alles van jou is welkom. Die nare schouders waar zoveel spanning inzit en waar je van af wilt. Spanning in je rug of bekken, je te strakke armen. Er blijkt 9 van de 10 keren weer beweging te komen als je je lichaam de aandacht geeft die het toekomt.

Dynamic Pulsing is een diepe massagevorm waarbij je hele lichaam heen en weer wordt gewiegd. De golf die zo ontstaat gaat als een doorgaande beweging door je lichaam heen en raakt zo cel voor cel aan. Dat komt omdat je lijf voor 70% uit water bestaat. Als een zachte stroom raakt het pulsen  blokkades -ontstaan door fysieke of geestelijke spanningen- in je lichaam aan  en brengt het zachtjes in beweging. Op het moment dat alles van jou in je lichaam meegenomen is, win je aan energie. Daardoor ben je meer in je lichaam en voel je duidelijker wat je lichaam wel en niet aan kan. Ook  geef je eerder je grenzen aan. Door de ontspanning voelt je beter wat je wel en niet wilt doen op je werk.

Wat kan je verwachten als je een massage krijgt?

Mijn cliënten geven aan dat de combinatie van ontspanningsmassage en pulsing een diepe ontspannende werking heeft. Je ligt op de massagetafel en wordt afwisselend gewiegd en gemasseerd met olie. Het wiegen kan overigens ook stevig zijn, als dat is wat je lichaam nodig heeft.

Vind je het niet prettig om uit de kleren te gaan dan kan je ook alleen een Dynamic Pulsing behandeling krijgen.

Behandelingen kosten €30,- per halfuur of €60,- voor een heel uur.

Wat kan niet ?

Wil je een heel stevige hand die de knopen uit je rug knijpt en grondig aanpakt? Dan kun je beter een sportmasseur bezoeken. Ik kan je dat niet bieden.

Een massage met een zogenaamd ‘happy ending’ behoort niet tot de mogelijkheden. Behalve dan misschien zoals in dit filmpje.