Over Ons

je zou nu de foto van Heleen moeten zien, maar ze is er even niet....
Heleen Maris
Philip Verzellenberg

Philip richtte Caleidos op in 2001. De naam van onze praktijk bedacht Heleen al eerder. Afgeleid van caleidoscoop. Als symbool voor persoonlijke ontwikkeling. Om zelf te doen en om te bewerkstelligen. Eigenlijk zoals een caleidoscoop dat doet. Door daar aan te draaien verandert de lichtinval en dus ook de patronen. Daardoor ontstaat meer licht, groei, vrijheid en ontwikkeling. Precies wat wij doen in onze begeleiding van mensen. 

Heleen Maris werkte vele jaren vooral als wijkverpleegkundige in Amsterdam en als transferverpleegkundige in twee ziekenhuizen. Momenteel werkt zij parttime bij Buurtzorg. Zij is uitgebreid geschoold in intuïtieve ontwikkeling en rebirthing. Haar coachingsopleiding deed ze bij het NCOI.  Ze is bereikbaar op 06-30421313 en heleen@caleidos.nl

Meer over Heleen.

Philip Verzellenberg studeerde af als psycholoog bij de Katholieke Universiteit Brabant. Omdat daar in jaren ’90 van de vorige eeuw geen droog brood mee te verdienen was, maakte hij leuke uitstapjes naar de culturele sector als projectleider, was werkgelegenheidsontwikkelaar in de wereld van werk en reintegratie en werkt als marketeer bij een reïntegratiebedrijf. Mensen helpen in hun ontwikkeling was hierin een rode draad. Dat is het nog steeds.

Meer over Philip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.