Resultaten en klantreacties

zijn onze klanten tevreden ?
Wat zeggen klanten ?

Hoe wordt onze dienstverlening ervaren ?

Als het gaat over familie-opstellingen, is dit het resultaat :

‘Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar (familie)opstellingen en de invloed van mijn familiesysteem op mijn leven. Ergens had ik een gevoel waar ik niet los van kwam en waarvan ik steeds meer het gevoel had dat het niet bij mij hoorde. Het weerhield mij ervan om voluit te leven. Een zware en sombere kant, die niet past.
Toen ik er aan toe was, kwam Philip in mijn tijdlijn voorbij…Ik heb eerst een keer als representant deelgenomen om het te zien. Ik was verbluft door wat er gebeurde in de ruimte.

Mijn eigen opstelling bracht me veel herkenning.  ‘Wauw’, ik zag mezelf daar en ik zag mijn vader zoals hij was! Maar ook inzichten die ik nog niet had. Een andere kijk op mijn wereld. Dat was even slikken maar het zette mij meteen op mijn plek. Ik zag en voelde dat ik lang heb geleefd met een misverstand en dat ik niet het lot van anderen hoef te dragen.

In de weken erna, voelde ik me opgelucht en veranderde ook de omgang met mijn zoon. Alsof ook hij nu op zijn plek kwam te staan in plaats van naast mij.
Tja… je moet het zelf zien en ervaren om het te geloven, want ‘begrijpen’ lukt niet.’ Lotty Rothuizen 

‘Onlangs deed ik een familieopstelling bij Philip Verzellenberg. Ik wilde weten waarom bij mij moeten altijd boven willen gaat en waarom ik zo slecht in contact kom met mijn verlangens.

Philip heeft een mooie familieopstelling bedacht met -naast mijzelf- in de hoofdrollen mijn overleden zusje, mijn ouders en mijn levenslust. Het voert te ver alle details te vertellen, maar ik heb gevoeld hoe het is om niet gezien te worden door mijn ouders, hoe zwaar de last was die ik van hen over heb genomen en hoe weinig mijn levenslust aan bod kwam. De ervaring was heel pijnlijk; alle ingrediënten kende ik wel, maar voelen is vele malen indringender dan weten. En wat wonderschoon is, is dat de gevoelde pijn de opmaat is naar vergeving van mijn ouders. Na de opstelling voel ik me lichter en voel ik beter wat ik nodig heb.

Philip geeft je als begeleider professionele en liefdevolle aandacht bij intake, opstelling zelf en nabespreking.’ Marianne uit Geldermalsen

“De opstellingenavond in Utrecht is mij bijzonder goed bevallen!

Een klein voorbehoud had ik wel, door eerdere, minder goede ervaringen bij iemand anders. Na een gedegen intake met Philip was ik overtuigd dat hij het zeer professioneel zou aanpakken.

Zo gaf hij een heldere uitleg vooraf over hoe het in zijn werk ging, en legde hij goed de spelregels uit. Wat ik fascinerend vond om te zien, is dat Philip vakkundig laveert tussen ruimte geven waar het kan en sturen als dat nodig is. Daarbij reageert hij attent en voorkomt bijvoorbeeld dat deelnemers elkaar gaan coachen. Door het heft in handen te houden, creëert hij een veilige omgeving.

Naast dat ik zelf mooie inzichten kreeg, vond ik het verrassend leuk om ‘mee te spelen’ bij de vraag van de andere deelnemer. Ik kan deze workshop aanraden aan iedereen die waardevolle inzichten wil krijgen in zichzelf, maar wars is van hocus pocus” Thijs uit Utrecht

“In eerste instantie was ik erg nerveus en vond het ook moeilijk om de vraag die ik had over mezelf in relatie tot mijn familie, goed te omschrijven. Met hulp van Philip lukte dat en er gebeurde in de opstelling precies wat ik eigenlijk van binnen wel wist, maar niet wilde geloven. Ik zag het werkelijk gebeuren, mijn gevoel werd bevestigd en dat was nodig om rust te krijgen en los te kunnen laten. Ik huilde en huilde en voelde me zo vreselijk alleen en tegelijkertijd kwam er een rust over me, het werd stil in mijn hoofd, een verademing!

Er was geen issue meer!

De dingen zijn meer zoals ze zijn en dat is oké. Pas na een paar dagen besefte ik wat ik mezelf aan doe en dat was pas echt een eyeopener voor me. Daar ben ik heel, heel blij mee. Nu ik dit zie en ook ervaar kan ik daarin een andere keuze maken. Een familieopstelling is een prachtige manier om in zeer korte tijd helderheid te verkrijgen! Dankjewel.” Lammy Alons

“Van te voren wist ik niet zo goed wat ik van een opstelling moest verwachten. Hoe het zou gaan en wat het me zou opleveren. Het was erg bijzonder, anders dan ik had verwacht. Minder confronterend dan waar ik bang voor was en het gaf me wel veel inzicht.  Philip heeft mij op een hele prettige en passende manier hierin begeleid. Hij is hier heel erg goed in en lijkt vanzelf te snappen hoe hij het beste aan kan sluiten. Ik merk steeds meer dat er na de opstelling ook echt dingen veranderd zijn voor mij en ik ook echt verder kom en nieuwe inzichten heb opgedaan.” Lucia van Vliet

“De opstelling vorige week heeft mij mooie inzichten gegeven en ik vond het vooral bijzonder om de verbinding te voelen met mijn rijke
familiegeschiedenis. Ik kon echt de kracht en liefde van mijn
voorouders voelen. Bijzonder dat de energie en informatie die tijdens
de opstelling toegankelijk wordt, boven alle individuele verhalen uit
stijgt. Ik voelde me gezegend en zo dankbaar om die verbinding te
voelen met alle kennis, ervaring, moed, creativiteit en de
handelsgeest van mijn familie. Door dit alles voel ik ook mijn eigen
potentie en kracht. Ik geniet nu meer van het succes dat ik heb in
mijn bedrijf en zie met wat een gemak ik eigenlijk de dingen voor
elkaar krijg. Ik zie ook dat dit gebeurd omdat ik helemaal vanuit mijn
innerlijke waarheid leef en werk. Heerlijk!” Jacqueline Dos Santos

“De familie-opstellingen zijn voor mij in alle opzichten verrijkende en indrukwekkende ervaringen. Hoe is het mogelijk dat wildvreemde mensen die niets van je weten toch dieperliggende gevoelens van jezelf kunnen verwoorden. Dat is de magie van de familie-opstelling. Ik heb nu een aantal opstellingen bijgewoond en één keer zelf een familiekwestie die me al jaar en dag bezighield ingebracht. Dat heeft me enorm verder gelopen in de relatie met mijn gezin van herkomst. Philip Verzellenberg heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan en dat is goed te merken: van begin tot einde begeleidt hij de sessie met rust, warmte en humor. Zijn sterke regie, die tot uitdrukking komt in zijn heldere eenduidige vragen en opdrachten, schept een grote intensiteit en vertrouwen tussen alle aanwezigen.” Egbert Kruijver

Over readings en healings zeggen mensen dit:

“Ben bij Philip geweest voor een reading en healing; wat een bijzondere ervaring. Het voelt als thuiskomen, daarnaast komt er veel energie los, waardoor ik dicht bij mijzelf kan komen. Wat ik heel bijzonder vind is dat Philip makkelijk contact kan maken en mijn vorige levens zo goed kan beschrijven; dit zijn voor mij puzzelstukjes die op zijn plek vallen. Ik ben me na de reading en healing completer gaan voelen waardoor ik meer in mijn kracht sta en ik dit ook uitstraal. De sessie van 1,5 uur heeft veel in werking gezet en draagt voor mij bij aan een helend gevoel van mijn lichaam en geest. Ik ben erg blij met deze sessie en kan Philip van harte aanbevelen! ” Charlotte

“Philip, dank voor je info én voor de reading: was weer héél bijzonder om te ervaren hoe je, zonder dat ik verder wat aan je verteld had, precies kon duiden wat er speelt! Miranda V.

Vorige week heb ik mijn groene pluim voucher ingewisseld voor een aurareading en ik ben ongelooflijk blij dat ik uit alle keuzes uiteindelijk hiervoor gekozen heb, want het heeft me veel inzichten gegeven. Ik kende Philip niet, maar het voelde direct heel vertrouwd. Ik had mijzelf thuis goed geïnstalleerd en kon zo gemakkelijk alle informatie in me opnemen. Halverwege ging de reading af en toe over in een healing maar Philip liet dat gewoon gebeuren en het heeft me erg goed gedaan want ik voelde me daarna erg ontspannen en ook later voelde ik nog veranderingen. Ik ga nu een reading cadeau doen aan iemand die ik op dit moment ook graag deze ervaring wil geven! Renske Gill

“Philip raakt meteen de juiste snaar ! Ik vond het bijzonder over mezelf te horen en over mijn familie-energie. Ik herkende mij geheel, dat is in eerste instantie bedreigend, vervolgens wordt het verrijkend! Bedreigend omdat ik me bekeken voelde. Verrijkend omdat ik meer ruimte voel, mezelf beter begrijp. Zodoende luister ik regelmatig naar de CD en dat geeft rust en zelfacceptatie.” Karin van Dam

In 2007 heb ik een reading gehad van Philip. Deze reading is mij toen altijd bij gebleven omdat hij me dingen heeft gezegd die later dat jaar hebben plaatsgevonden. Nu ik zelf bezig ben met het opstarten van mijn eigen “spirituele” praktijk heb ik 2 readings bij 2 verschillende mensen gehad dit jaar (nov 2009) waarvan die van Philip wederom weer de meeste indruk heeft gemaakt. Philip is in staat om je bewust te maken van jezelf op een zeer diep niveau. Je wordt door hem letterlijk heel dicht terug bij jezelf gezet, zonder dat hij hierbij zweverig over komt. Alles wat ik bewust en onbewust voelde heeft hij me helder gemaakt en weet ik dat ik op de goede weg ben. Ik zal Philip zeker nog vaker benaderen en heb hem in mijn privé kring ook aangeraden. Hij voelt voor mij aan als een betrouwbaar en vriendelijk iemand met zeer goed ontwikkelde waarneming.” Nicole T.

Zijn onze trainingen raak ?

Over de workshop Opstellingen in de natuur: creëren in verbinding

Hierover schreef  Loes dit:  onlangs nam ik deel aan de Caleidos-workshop ‘’Creëren in verbinding’’. Op een prachtige locatie – een veld in Nieuw Amelisweerd- werkten we met een groep onder letterlijk en figuurlijk bezielende begeleiding van Philip aan zeer persoonlijke vragen en thema’s.

Wat me aansprak in deze sessie was dat er veel verschillende elementen samen kwamen: de natuur, het diepgaand verkennen van persoonlijke vragen én het thema creativiteit. En door het gebruik van opstellingstechnieken bleek het zelfs mogelijk om delen van mezelf (ego en ziel!) zichtbaar en voelbaar te maken. Deze middag heeft mij concrete inzichten gegeven waar ik mee verder kan.

Wat ik prettig vond aan Philip’s begeleiding is zijn humor, professionaliteit, compassie en creativiteit. Bij hem voel je je in veilige handen, worden soms zware thema’s aangeraakt maar is er ook lichtheid. Loes Meijlink

Ik heb de middag als heel waardevol ervaren. Om buiten, op het grensvlak van stad en natuurgebied, te zitten, oefeningen te doen en te leren van elkaar is heel bijzonder. Het geeft verdieping. Ik heb wel vaker kleine opstellingen gedaan bij andere begeleiders, dus dit was weer anders dan voorheen. Het is een andere dynamiek om buiten te zijn en te onderzoeken welke richting ik op wil. De begeleiding van Philip vond ik prettig: humor, vol afwisseling, verdiepend en afgestemd op elke deelnemer. Ik ben (opnieuw) tot de conclusie gekomen dat ik dingen niet kan versnellen, maar eigenlijk alleen maar moet verdiepen: en daarbij mijn eigen fijngevoeligheid serieus heb te nemen. En om representant te zijn voor de ziel: dat was een feestje. Nog steeds.  Renée van de Beek

De letterlijke (heerlijk buiten op een prachtige locatie midden in een natuurgebied) en figuurlijke koppeling met de natuur creëerde voor mij veel ruimte en ontspanning van waaruit ik aanwezig kon zijn. Dat alleen al maakte de ontmoeting met de andere deelnemers en Philip voor mij bijzonder en waardevol.  De vier windrichtingen was een mooi ‘model’ om, vanuit verschillende perspectieven, meer zicht te krijgen op ieders vraag. De opstelling met de ziel en het ego gaf me waardevolle inzichten in mijn eigen binnenwereld. Dat kwam door de andere deelnemers die als representant op hele heldere wijze terug konden geven wat ze ervaarden en voelden. De begeleiding daarin brengt het allemaal op een hoger plan, waardoor ook in de setting van een relatief korte workshop, veel in beweging gebracht kan worden. Het was een mooie middag met een bijzondere groep vrouwen onder de bezielde begeleiding van Philip. Dank daarvoor! Hilde van der Geld (De Leerstudio)

De workshop heb ik als bijzonder ervaren. Ik deed niet eerder een opstelling, dus het is gissen voor mij wat het zo bijzonder maakte. We hadden geluk met een groep mensen die zich allemaal open opstelden en die zich met hart en ziel inzetten, maar ik denk dat dit ook kwam door jouw eigen openheid. Door jouw deskundige begeleiding en je reading-achtergrond bracht je de groep bovendien naar een hoog niveau. Zo zag ik het.

De workshop heeft mij inzicht gegeven in mijn vraag over het verwerken van emoties in mijn 2e roman. Mijn algemene vraag kreeg een mooie specifieke invulling. Tenslotte mijn dank voor je goede en geduldige organisatie van deze middag. Pauline van Benthem

Er is nu nog plek, maar de inschrijvingen gaan hard voor deze workshop.  Schrijf je hier in! De kosten zijn 75 euro, maar de vroegboekkorting geldt nog…. Dan betaal je slechts 55 euro…

Over de workshop Chakra-opstellingen: 

‘Afgelopen vrijdag vond ik een erg fijne avond met jouw workshop chakra-opstellingen. Je rustige manier van contact maken en les geven heb ik als heel prettig ervaren. De oefeningen waren leuk en leerzaam en speels en de opstelling vond ik heel fijn. Ik heb er een goed en warm gevoel van gekregen. En een gevoel van geruststelling: het komt wel goed. Ook het gevoel dat ik gesteund wordt is erg fijn, door deze prachtige groep mensen en door de vrouwelijke voorouders. Wow !’  Marianne van der Schilden, eigenaresse Itaka, Renkum.

‘Het was een bijzondere, mooie dag met al die Chakra-opstellingen. Dank je wel !’Dorien Piët. 

‘Ik had het niet willen missen.’ Kitty Piët.

‘Ik vond het een fijne dag en heb heel veel geleerd. Mijn interesse in de chakra’s is nog meer aangewakkerd. De manier waarop jij het begeleidde vond ik erg prettig. De subtiele manier waarop jij dingen aangaf aan de deelnemers vond ik aangenaam. Ik voelde me veilig en ondersteund.’ Mieke van der Kraan.

‘Avontuurlijk, vol en ontroerend vond ik deze dag. Voor mij was het avontuurlijk dat ik met het fenomeen Chakra-opstellingen aan de slag ben gegaan. Chakra’s ken ik, opstellingen ken ik, maar de combinatie niet. Dat vond ik mooi. Het bracht heel veel helderheid in het thema (schrijven van mijn boek) waar ik mee bezig ben. De helderheid dat ik het schrijven veel meer mocht verbinden met m’n hart in plaats van enkel met m’n hoofd, kwam helemaal binnen. Zou ik het aanraden aan andere mensen? Zeker wel !’ Dick Bos.

Over de online training intuïtieve ontwikkeling: 

‘Ik heb inmiddels 5 Skype-sessies gehad bij Caleidos en een groeicheck. Binnenkort volgen de reading en healing waar ik erg naar uit kijk. De sessies waren echt een cadeautje, heerlijk om thuis in je vertrouwde omgeving te ontspannen op de meditaties. Door middel van deze sessies ben ik beter gaan herkennen welke energie bij mij hoort en welke niet. Ook heb ik geleerd hoe ik mijn aura en de ruimte kan reinigen door middel van visualisaties. Mijn trainster heeft een prettige, warme stem en ze luistert goed, maar ze bewaakt ook de tijd. Ook de eind-reading (een zogenaamde groei-check die benoemde hoe en waar ik gegroeid ben) van Caleidos was helder, een aantal frappante zaken werden benoemd.

Ik leer steeds beter grenzen te bewaken en mijn energie is beter in balans. Al met al vind ik Caleidos zeer professioneel en heeft het mij zeker verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling.
Dankjulliewel en tot snel!’

Liefs Nancy Springer

Over de training De man die staat:

“Ik geniet nog steeds van het rustige, vrije gevoel waarmee ik na het mannenweekend naar huis ging.” Bart Schouten

‘De tijd was gekomen om me te verdiepen in (mijn) mannenenergie, maar zoveel workshops hiervan zijn er niet….Dus toen ‘Man zijn met Mannen’ voorbij kwam wist ik het:  deze wordt het! De titel zei het al: dat was wat ik wilde onderzoeken. Natuurlijk kwamen de ja-maars bij mij voorbij en de angsten. Maar twee dagen van 10.00 tot 17.00 uur leken mij lang genoeg voor verdieping en kort genoeg voor als ze op karakter moesten….

Maar wat een mooie workshop was het! Door de relaxte houding en rustige stemmen van Philip en Bart was er meteen een sfeer van veiligheid en ontspanning. Korte oefeningen zonder ellenlange verhalen. Soms met mooie inzichten, dan weer confronterend. Bijzonder vond ik de begeleiding, messcherp als ze waren, voelde het ook voedend wat ze terug gaven aan mij en de andere mannen. Ik voelde dat ze daar zelf ook waren geweest.’  RZ.