Resultaten en klantreacties

zijn onze klanten tevreden ?
Wat zeggen klanten ?

Hoe wordt onze dienstverlening ervaren ?

Als het gaat over familie-opstellingen, is dit het resultaat :

“In eerste instantie was ik erg nerveus en vond het ook moeilijk om de vraag die ik had over mezelf in relatie tot mijn familie, goed te omschrijven. Met hulp van Philip lukte dat en er gebeurde in de opstelling precies wat ik eigenlijk van binnen wel wist, maar niet wilde geloven. Ik zag het werkelijk gebeuren, mijn gevoel werd bevestigd en dat was nodig om rust te krijgen en los te kunnen laten. Ik huilde en huilde en voelde me zo vreselijk alleen en tegelijkertijd kwam er een rust over me, het werd stil in mijn hoofd, een verademing!

Er was geen issue meer!

De dingen zijn meer zoals ze zijn en dat is oké. Pas na een paar dagen besefte ik wat ik mezelf aan doe en dat was pas echt een eyeopener voor me. Daar ben ik heel, heel blij mee. Nu ik dit zie en ook ervaar kan ik daarin een andere keuze maken. Een familieopstelling is een prachtige manier om in zeer korte tijd helderheid te verkrijgen! Dankjewel.” Lammy Alons

“Van te voren wist ik niet zo goed wat ik van een opstelling moest verwachten. Hoe het zou gaan en wat het me zou opleveren. Het was erg bijzonder, anders dan ik had verwacht. Minder confronterend dan waar ik bang voor was en het gaf me wel veel inzicht.  Philip heeft mij op een hele prettige en passende manier hierin begeleid. Hij is hier heel erg goed in en lijkt vanzelf te snappen hoe hij het beste aan kan sluiten. Ik merk steeds meer dat er na de opstelling ook echt dingen veranderd zijn voor mij en ik ook echt verder kom en nieuwe inzichten heb opgedaan.” Lucia van Vliet

“De opstelling vorige week heeft mij mooie inzichten gegeven en ik vond het vooral bijzonder om de verbinding te voelen met mijn rijke
familiegeschiedenis. Ik kon echt de kracht en liefde van mijn
voorouders voelen. Bijzonder dat de energie en informatie die tijdens
de opstelling toegankelijk wordt, boven alle individuele verhalen uit
stijgt. Ik voelde me gezegend en zo dankbaar om die verbinding te
voelen met alle kennis, ervaring, moed, creativiteit en de
handelsgeest van mijn familie. Door dit alles voel ik ook mijn eigen
potentie en kracht. Ik geniet nu meer van het succes dat ik heb in
mijn bedrijf en zie met wat een gemak ik eigenlijk de dingen voor
elkaar krijg. Ik zie ook dat dit gebeurd omdat ik helemaal vanuit mijn
innerlijke waarheid leef en werk. Heerlijk!” Jacqueline Dos Santos

“De familie-opstellingen zijn voor mij in alle opzichten verrijkende en indrukwekkende ervaringen. Hoe is het mogelijk dat wildvreemde mensen die niets van je weten toch dieperliggende gevoelens van jezelf kunnen verwoorden. Dat is de magie van de familie-opstelling. Ik heb nu een aantal opstellingen bijgewoond en één keer zelf een familiekwestie die me al jaar en dag bezighield ingebracht. Dat heeft me enorm verder gelopen in de relatie met mijn gezin van herkomst. Philip Verzellenberg heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan en dat is goed te merken: van begin tot einde begeleidt hij de sessie met rust, warmte en humor. Zijn sterke regie, die tot uitdrukking komt in zijn heldere eenduidige vragen en opdrachten, schept een grote intensiteit en vertrouwen tussen alle aanwezigen.” Egbert Kruijver

Over readings en healings zeggen mensen dit:

“Ben bij Philip geweest voor een reading en healing; wat een bijzondere ervaring. Het voelt als thuiskomen, daarnaast komt er veel energie los, waardoor ik dicht bij mijzelf kan komen. Wat ik heel bijzonder vind is dat Philip makkelijk contact kan maken en mijn vorige levens zo goed kan beschrijven; dit zijn voor mij puzzelstukjes die op zijn plek vallen. Ik ben me na de reading en healing completer gaan voelen waardoor ik meer in mijn kracht sta en ik dit ook uitstraal. De sessie van 1,5 uur heeft veel in werking gezet en draagt voor mij bij aan een helend gevoel van mijn lichaam en geest. Ik ben erg blij met deze sessie en kan Philip van harte aanbevelen! ” Charlotte

 

“Philip, dank voor je info én voor de reading: was weer héél bijzonder om te ervaren hoe je, zonder dat ik verder wat aan je verteld had, precies kon duiden wat er speelt! Miranda V.

Vorige week heb ik mijn groene pluim voucher ingewisseld voor een aurareading en ik ben ongelooflijk blij dat ik uit alle keuzes uiteindelijk hiervoor gekozen heb, want het heeft me veel inzichten gegeven. Ik kende Philip niet, maar het voelde direct heel vertrouwd. Ik had mijzelf thuis goed geïnstalleerd en kon zo gemakkelijk alle informatie in me opnemen. Halverwege ging de reading af en toe over in een healing maar Philip liet dat gewoon gebeuren en het heeft me erg goed gedaan want ik voelde me daarna erg ontspannen en ook later voelde ik nog veranderingen. Ik ga nu een reading cadeau doen aan iemand die ik op dit moment ook graag deze ervaring wil geven! Renske Gill

“Philip raakt meteen de juiste snaar ! Ik vond het bijzonder over mezelf te horen en over mijn familie-energie. Ik herkende mij geheel, dat is in eerste instantie bedreigend, vervolgens wordt het verrijkend! Bedreigend omdat ik me bekeken voelde. Verrijkend omdat ik meer ruimte voel, mezelf beter begrijp. Zodoende luister ik regelmatig naar de CD en dat geeft rust en zelfacceptatie.” Karin van Dam

In 2007 heb ik een reading gehad van Philip. Deze reading is mij toen altijd bij gebleven omdat hij me dingen heeft gezegd die later dat jaar hebben plaatsgevonden. Nu ik zelf bezig ben met het opstarten van mijn eigen “spirituele” praktijk heb ik 2 readings bij 2 verschillende mensen gehad dit jaar (nov 2009) waarvan die van Philip wederom weer de meeste indruk heeft gemaakt. Philip is in staat om je bewust te maken van jezelf op een zeer diep niveau. Je wordt door hem letterlijk heel dicht terug bij jezelf gezet, zonder dat hij hierbij zweverig over komt. Alles wat ik bewust en onbewust voelde heeft hij me helder gemaakt en weet ik dat ik op de goede weg ben. Ik zal Philip zeker nog vaker benaderen en heb hem in mijn privé kring ook aangeraden. Hij voelt voor mij aan als een betrouwbaar en vriendelijk iemand met zeer goed ontwikkelde waarneming.” Nicole T.

Zijn onze trainingen raak ?

‘Afgelopen vrijdag vond ik een erg fijne avond met jouw workshop chakra-opstellingen. Je rustige manier van contact maken en les geven heb ik als heel prettig ervaren. De oefeningen waren leuk en leerzaam en speels en de opstelling vond ik heel fijn. Ik heb er een goed en warm gevoel van gekregen. En een gevoel van geruststelling: het komt wel goed. Ook het gevoel dat ik gesteund wordt is erg fijn, door deze prachtige groep mensen en door de vrouwelijke voorouders. Wow !’  Marianne van der Schilden, eigenaresse Itaka, Renkum.

‘Het was een bijzondere, mooie dag. Dank je wel !’Dorien Piët. 

‘Ik had het niet willen missen.’ Kitty Piët.

‘Ik vond het een fijne dag en heb heel veel geleerd. Mijn interesse in de chakra’s is nog meer aangewakkerd. De manier waarop jij het begeleidde vond ik erg prettig. De subtiele manier waarop jij dingen aangaf aan de deelnemers vond ik aangenaam. Ik voelde me veilig en ondersteund.’ Mieke van der Kraan.

‘Avontuurlijk, vol en ontroerend vond ik deze dag. Voor mij was het avontuurlijk dat ik met het fenomeen Chakraopstellingen aan de slag ben gegaan. Chakra’s ken ik, opstellingen ken ik, maar de combinatie niet. Dat vond ik mooi. Het bracht heel veel helderheid in het thema (schrijven van mijn boek) waar ik mee bezig ben. De helderheid dat ik het schrijven veel meer mocht verbinden met m’n hart in plaats van enkel met m’n hoofd, kwam helemaal binnen. Zou ik het aanraden aan andere mensen? Zeker wel !’ Dick Bos.

Over de training Man-zijn met mannen!

‘De tijd was gekomen om me te verdiepen in (mijn) mannenenergie, maar zoveel workshops hiervan zijn er niet….Dus toen ‘Man zijn met Mannen’ voorbij kwam wist ik het:  deze wordt het! De titel zei het al: dat was wat ik wilde onderzoeken. Natuurlijk kwamen de ja-maars bij mij voorbij en de angsten. Maar twee dagen van 10.00 tot 17.00 uur leken mij lang genoeg voor verdieping en kort genoeg voor als ze op karakter moesten….

Maar wat een mooie workshop was het! Door de relaxte houding en rustige stemmen van Philip en Bart was er meteen een sfeer van veiligheid en ontspanning. Korte oefeningen zonder ellenlange verhalen. Soms met mooie inzichten, dan weer confronterend. Bijzonder vond ik de begeleiding, messcherp als ze waren, voelde het ook voedend wat ze terug gaven aan mij en de andere mannen. Ik voelde dat ze daar zelf ook waren geweest.’  RZ.