Rituelenavond: jouw steen, jouw verhaal!

begeleidt door Klaas Otten en Philip Verzellenberg

Steencirkel ritueel shamanisme energiewerk

Stilstaan bij de wens die in jou leeft.

Heb jij een wens of stil verlangen? Leeft er iets in jou; een verandering die je vorm wilt geven? Misschien voel je het niet altijd en is het niet concreet. Maar het ís er wel. Je wilt het graag onderzoeken, misschien zelfs realiseren. Maar andere zaken in je leven geef je stiekem meer voorrang… Waarom? Omdat het spannend is of omdat je weerstand in jezelf tegenkomt. Dat zit je dwars. 

Eigenlijk zou je jouw wens graag willen bekrachtigen. Maar hoe?

Een ritueel kan daarbij helpen. Heel goed zelfs. Het kan je zo bekrachtigen dat je die eerste stap zet en je verlangen echt vormgeeft. Soms heb je iets ouds los te laten of is er heling nodig en heb je daar eerst iets in te doen. Een ritueel geeft je in ieder geval een helder inzicht in waar je staat en wat je hebt te doen (of te laten). 

Hoe werkt een ritueel dan eigenlijk? Een ritueel markeert een overgang en zorgt ervoor dat je daar echt bij stilstaat. Het geeft verdieping, rust en het creëert verbinding. Bovenal brengt het je in verbinding met jouw spiritualiteit en met Spirit. Het verbindt jouw verlangen als het ware met het grotere geheel. 

Heb je een voorbeeld? Toen mijn lief en ik trouwden, deden we een ritueel om onze verbinding te bekrachtigen. Lees verder hier.

Kortom: zo’n bekrachtigend ritueel wensen Klaas en ik je toe!

Een stenencirkel met jouw steen en jouw verhaal. We gaan (donderdagavond 6 juni in Amersfoort) een ritueel doen met een stenencirkel. Die we ook nog eens zelf gaan leggen. De bekendste stenencirkel is misschien wel die van Stonehenge. Magisch om daar in Engeland tussen die stenen te staan. Zo’n stenencirkel schept als vanzelf een rituele ruimte. Dat gaan we op donderdag 11 april ook doen. Niet zo groots als Stonehenge, maar toch…
We doen dat graag met jou, jouw steen en jouw verhaal. 

Waar kan ik dat ritueel dan voor gebruiken? Het ritueel mag je gebruiken om stil te staan bij een verandering in je leven. Tijdens de ceremonie kun je om inzicht vragen voor een vraag, een verlangen of een wens die je hebt. In de ceremonie verbind jij je dagelijkse leven met het goddelijke en de kracht van het universum. Je opent als het ware een lijntje tussen jou en de ongeziene creatieve krachten. Die jou zeker willen helpen bij de door jou gewenste manifestatie van je vraag of wens.

Wie begeleiden de avond eigenlijk? Klaas Otten en Philip Verzellenberg

Praktische zaken: 

  • Wanneer is het? Op maandagavond 24 juni a.s. in Amersfoort.
  • Hoe laat? Van 19.30 uur tot 21.30 uur
  • Waar? Op de Woestijgerweg 172, 3817 SP Amersfoort
  • Wat kost het? Tot 22 mei betaal je slechts €30,- daarna €40,-
  • Opgeven kan hier. Doe dat graag snel ivm het beperkte aantal plekken.
  • Verdere praktische zaken vindt je hier.