Agenda

AGENDA:

Vindt je het interessant om op de hoogte te blijven van ons aanbod en maandelijks onze tips te krijgen om meer ontspannen, liefdevoller en met meer inzicht je leven te leiden? Geef je dan hier op !

Familieopstellingen op woensdag 23 februari 2022 

Van 19.30-22.00 uur op de Maliebaan 45 in Utrecht

Voor gewone deelnemers is er de 23e nog volop ruimte. Voor vraaginbrengers is er nog net 1 plekje vrij.  Er is een maximum aan het aantal deelnemers, namelijk 8. Geef je dus snel op als je mee wilt doen.

De tarieven voor deelname aan deze avonden vindt je hier.

 • Vrijwel elke maand organiseren we deze bijeenkomsten. Mochten deze niet passen in jouw agenda, stuur dan even een mail naar info@caleidos.nl  dan kijken we wat kan.
 • Wil je 23 februari meedoen?  Klik dan hier en vul je gegevens in. Je bent van harte welkom! 
 • Wil je van aankondigingen van onze opstellingsavonden makkelijk op de hoogte gehouden geworden? Geef je dan hier op voor onze mailtjes daarover! 

De andere data voor onze opstellingsavonden  zijn (klik op de datum als je je wilt opgeven!):

Ons werk bestaat uit het insluiten van jou als mens, de persoonlijke thema’s die je hebt, net zoals de persoonlijke processen die daarmee gepaard gaan. Het past dus voor ons ook niet om niet-gevaccineerden uit te sluiten. Wel willen we veiligheid voor iedereen creëren. Dat 100% garanderen is lastig, maar een aantal stappen willen we volgen.

Fijn als je aangeeft dat je gevaccineerd bent, fijn als je aangeeft als dat niet zo is. Dat aangeven is echter geen verplichting. Mocht je klachten hebben die lijken op Corona, blijf dan thuis of laat je testen. Dan is die veiligheid (met datgene wat we nu weten) zoveel mogelijk gewaarborgd. Aan het begin van de avond checken we met elkaar in en staan we hier ook even bij stil.

Creatie-opstellingen in de natuur: creëren in verbinding…

 • zondag 20 maart 2022 van 13.30-17.00 uur  een middagprogramma met korte opstellingen over hoe jij creëert! We gaan aan de slag met thema’s als: 
  • Je innerlijke en uiterlijke natuur: wat is je taak naar binnen en wat is je taak naar buiten als je ‘iets’ nieuws creëert in je leven? Soms is creëren meer loslaten, soms vraagt het van je dat je op jouw kratje (of social media) gaat staan om jouw boodschap te verkondigen. Dat gaan we onderzoeken.
  • Natuurlijke creatiekracht en de 4 windrichtingen: hoe werkt creëren eigenlijk? Uiteraard kun je lekker aan de slag gaan en je verbeeldingskracht, daadkracht, denkkracht en gevoelkracht daarbij inzetten. Daar maak je vanmiddag kennis mee.
  • Je ego en je ziel: hoe werken die samen? Hoe werken ze elkaar soms vet tegen in datgene wat jij wilt creëren in je leven? Het gaat er niet om dat je je ego afwijst. En je ziel al helemaal niet. Het gaat er om dat je kijkt naar het pijn en verlangen dat onder het samenspel tussen je ego en je ziel schuilgaat. Soms heel expliciet, soms dieper verborgen. Je ziel kun je daarbij uitsluiten of vergeten. Hoe zou het zijn om je ziel als een zachte, maar duidelijke steun te gebruiken? Hoe zou het zijn om je ego te eren in waar het naar verlangt? Je ziel en je ego als paardenspan laten samenwerken is meer dan een optie…
 • Met deze 3 onderwerpen gaan we aan de slag en stellen dat in verschillende varianten op.
 • Er is nu nog plek, maar de inschrijvingen gaan hard voor deze workshop.  Schrijf je hier in! De kosten zijn 55 euro,  (voor zzp-ers €55,- excl. btw, en inclusief factuur op naam van je bedrijf)
 • Lees hier reacties van eerdere deelnemers

Mannentraining ‘De man die staat’

Datum: zaterdag 19 en zondag 20 maart 2022 
Kosten: €225,- (incl. BTW, verblijfs- en maaltijdkosten)
Trainers: Philip Verzellenberg