Agenda

AGENDA:

Vindt je het interessant om (middels een wekelijkse mail) op de hoogte te blijven van ons aanbod en onze tips te krijgen om meer ontspannen, liefdevoller en krachtiger je leven te leiden? Geef je dan hier op !

Familie-opstellingen op  donderdag 18 april 2024 

Van 20.00-22.30 uur op de Europalaan 2 in Utrecht

Voor vraaginbrengers en  gewone deelnemers (representanten) is er nog ruimte! Er is een maximum aan het aantal deelnemers, namelijk 8. Geef je dus snel op als je mee wilt doen.

De tarieven voor deelname aan deze avonden vindt je hier.

 • Vrijwel elke maand organiseren we deze bijeenkomsten. Mochten deze niet passen in jouw agenda, stuur dan even een mail naar info@caleidos.nl  dan kijken we wat kan.
 • Wil je 18 april meedoen?  Klik dan hier en vul je gegevens in. Je bent van harte welkom! 
 • Wil je van aankondigingen van onze opstellingsavonden makkelijk op de hoogte gehouden geworden? Geef je dan hier op voor onze mailtjes daarover! 

De andere data voor onze opstellingsavonden  zijn (klik op de datum als je je wilt opgeven!):

Vul je via deze link  je gegevens in (kost je minder dan 3 minuten!), dan krijg je automatisch een mailtje in je inbox voor bovenstaande workshops.

Hieros-Gamos-workshop over mannelijk en vrouwelijk leiderschap

Tijdens deze middag staan we stil bij (jouw) vrouwelijke en mannelijke energie. Vaak zijn we in onze jachtige cultuur te veel doorgeslagen naar mannelijke energie. We zijn naar ons hoofd geschoten en voelen ons lijf niet meer zo. Dat leidt tot veel actie en veel doelen, maar ook veel onrust. Het creëert daarmee onevenwichtigheid en leidt steeds vaker tot stress en burn-out. Deze middag kijk je naar hoe dat bij jou is. Hoe je daar meer balans in kunt aanbrengen en het vanzelfsprekender kunt beheren. Dus actie ondernemen als er echt actie nodig is, rusten en zakken als er stilte en verdieping nodig is. Meer info over deze middag vindt je hier.

Lust for life; een dag vol levenskracht en creativiteit! 

Herken je het volgende?

Je hebt een geweldig idee, maar voordat je begint met de uitvoering ervan word je besprongen door het perfectiemonster…en doe je het maar niet, het wordt toch nooit perfect…

Of: je hebt een verlangen en dat wil je best graag uitvoeren, maar de negatieve stemmetjes in je hoofd zeggen dat het toch niet gaat lukken en je oor begint daar telkens weer naar te hangen…

Hoe zou het zijn om daar eens -tijdens deze dag- verandering in aan te brengen? Een dag waarin je stilstaat bij je verlangen, wens of project. Een dag waarbij je allereerst stilstaat bij de energie die jou hierin helpt: je levensvuur!

Het doel van de dag is dan ook om jouw creativiteit en levenskracht aan te wakkeren. Zeker als je die wens of droom die je hebt wilt vormgeven. Kortom, als je een boost wilt om echt te gaan doen wat je wilt!

Wees welkom bij deze praktische workshop die je letterlijk en figuurlijk op weg helpt naar het realiseren van je wens met nieuwe energie en inspiratie! Meer info over deze middag vindt je hier.

Stenen-ritueel

 • datum volgt van 19.30-21.30 uur (in Amersfoort bij Coach-Inn)

Een stenencirkel met jouw steen en jouw verhaal. We gaan een ritueel doen met een stenencirkel. Je kunt dan om inzicht vragen voor een vraag, verlangen of wens die je hebt. Neem een steen mee, want die steencirkel leggen we ook nog eens zelf!
We doen dat de 11e april graag met jou, jouw steen en jouw verhaal. Meer info over deze avond vindt je hier

Creatie-workshop in de natuur, zaterdag 23 september  2024

 • zaterdag 23 september 2024 van 13.30-17.00 uur  een middagprogramma met korte opstellingen over hoe jij creëert! We gaan aan de slag met 3 thema’s: 
  • Je innerlijke en uiterlijke natuur: wat is je taak naar binnen en wat is je taak naar buiten als je ‘iets’ nieuws creëert in je leven? Soms is creëren meer loslaten, soms vraagt het van je dat je op jouw kratje (of social media) gaat staan om jouw boodschap te verkondigen. Dat gaan we onderzoeken.
  • Natuurlijke creatiekracht en de 4 windrichtingen: hoe werkt creëren eigenlijk? Uiteraard kun je lekker aan de slag gaan en je verbeeldingskracht, daadkracht, denkkracht en gevoelkracht daarbij inzetten. Daar maak je vanmiddag kennis mee.
  • Je ego en je ziel: hoe werken die samen? Hoe werken ze elkaar soms vet tegen in datgene wat jij wilt creëren in je leven? Het gaat er niet om dat je je ego afwijst. En je ziel al helemaal niet. Het gaat er om dat je kijkt naar het pijn en verlangen dat onder het samenspel tussen je ego en je ziel schuilgaat. Soms heel expliciet, soms dieper verborgen. Je ziel kun je daarbij uitsluiten of vergeten. Hoe zou het zijn om je ziel als een zachte, maar duidelijke steun te gebruiken? Hoe zou het zijn om je ego te eren in waar het naar verlangt? Je ziel en je ego als paardenspan laten samenwerken is meer dan een optie…
  • Met deze 3 onderwerpen gaan we aan de slag en stellen dat in verschillende varianten op.
  • Er is nu nog plek, maar de inschrijvingen gaan hard voor deze workshop.  Schrijf je hier in! De kosten zijn 55 euro,  (voor zzp-ers €55,- excl. btw, en inclusief factuur op naam van je bedrijf)
  • Lees hier reacties van eerdere deelnemers

Mannentraining ‘De man die staat’

Datum: vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024 
Kosten: €225,- (incl. BTW, verblijfs- en maaltijdkosten)
Trainers: Philip Verzellenberg