Agenda

AGENDA:

Vindt je het interessant om op de hoogte te blijven van ons aanbod en maandelijks onze tips te krijgen om meer ontspannen, liefdevoller en met meer inzicht je leven te leiden? Geef je dan hier op !

Familieopstellingen op donderdag 18 november 2021

Van 19.30-22.00 uur in Utrecht. 

Voor gewone deelnemers is er de 19e nog ruimte. Voor vraaginbrengers is er nog één plek vrij! Er kunnen maximaal 8 deelnemers in de zaal. Geef je dus snel op als je mee wilt doen.

De tarieven voor deelname aan deze avonden vindt je hier.

 • Vrijwel elke maand organiseren we deze bijeenkomsten. Mochten deze niet passen in jouw agenda, stuur dan even een mail naar info@caleidos.nl  dan kijken we wat kan.
 • Wil je 18 november meedoen?  Klik dan hier en vul je gegevens in. Je bent van harte welkom! De locatie is Maliebaan 45 in Utrecht. 

De andere data voor onze opstellingsavonden  zijn (klik op de datum als je je wilt opgeven!):

Wil je hiervan makkelijk op de hoogte gehouden geworden? Geef je dan hier op !

Creatie-opstellingen in de natuur: creëren in verbinding…

 • zondag 28 november  2021 van 13.30-17.00 uur  een middagprogramma met korte opstellingen over hoe jij creëert! We gaan aan de slag met thema’s als: 
  • Je innerlijke en uiterlijke natuur: wat is je taak naar binnen en wat is je taak naar buiten als je ‘iets’ nieuws creëert in je leven? Soms is creëren meer loslaten, soms vraagt het van je dat je op jouw kratje (of social media) gaat staan om jouw boodschap te verkondigen. Dat gaan we onderzoeken.
  • Natuurlijke creatiekracht en de 4 windrichtingen: hoe werkt creëren eigenlijk? Uiteraard kun je lekker aan de slag gaan en je verbeeldingskracht, daadkracht, denkkracht en gevoelkracht daarbij inzetten. Daar maak je vanmiddag kennis mee.
  • Je ego en je ziel: hoe werken die samen? Hoe werken ze elkaar soms vet tegen in datgene wat jij wilt creëren in je leven? Het gaat er niet om dat je je ego afwijst. En je ziel al helemaal niet. Het gaat er om dat je kijkt naar het pijn en verlangen dat onder het samenspel tussen je ego en je ziel schuilgaat. Soms heel expliciet, soms dieper verborgen. Je ziel kun je daarbij uitsluiten of vergeten. Hoe zou het zijn om je ziel als een zachte, maar duidelijke steun te gebruiken? Hoe zou het zijn om je ego te eren in waar het naar verlangt? Je ziel en je ego als paardenspan laten samenwerken is meer dan een optie…
 • Met deze 3 onderwerpen gaan we aan de slag en stellen dat in verschillende varianten op.
 • Er is nu nog plek, maar de inschrijvingen gaan hard voor deze workshop.  Schrijf je hier in! De kosten zijn 55 euro,  (voor zzp-ers €55,- excl. btw, en inclusief factuur op naam van je bedrijf)
 • Lees hier reacties van eerdere deelnemers

Mannentraining ‘De man die staat’

Datum: zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 
Kosten: €225,- (incl. BTW, verblijfs- en maaltijdkosten)
Trainers: Philip Verzellenberg