pluim van €100,-

Je Pluim van €100,- kun je bij ons inwisselen voor een algemene reading van 1,5 uur. Een reading is een manier om tot zelfinzicht te komen. Letterlijk houdt het in dat we jouw energie ‘lezen’ en zo op een dieper niveau achterhaal waar het voor jou in de kern om gaat. De intuïtieve methode die we gebruiken tijdens het geven van readings en healings is nieuw en oud tegelijkertijd. Deze is gebaseerd op het besef dat er niet alleen bloed door je lichaam stroomt maar ook energie. En dat in een groot aantal banen. Deze energie lezen en benoemen we tijdens een reading. We kijken daarbij met name naar de energieknooppunten (chakra’s) die in je lichaam aanwezig zijn. In die knooppunten is essentiële informatie aanwezig die aangeeft met welk proces je bezig bent. De focus ligt daarbij op:

  1. het verwoorden van je persoonlijke groei,
  2. wat je daarin ervaart,
  3. daarin aan eventuele weerstand ontmoet en
  4. hoe je jezelf meer ruimte kunt geven voor wie je écht bent.

Een reading levert je een beschrijving van jezelf op die én herkenbaar is én meestal een laag dieper gaat dan je zelf zou verwachten. In een sessie verwoorden we de essentie van wie jijzelf bent in het beeld van je roos, je aura en chakra’s. Het resultaat is dat je meer inzicht in jezelf hebt gekregen en met blijheid in je hart de deur uitgaat.

Je kunt je Pluim hier inwisselen.

Mocht reizen naar Utrecht je te veel tijd kosten: de reading kunnen we je ook op afstand (door de telefoon of via skype) geven. Dat scheelt je veel reistijd!

Bel of mail voor het maken van een afspraak !