Home

Bij Caleidos staan we voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Op verschillende manieren. Zodat het jou vrijheid en autonomie oplevert. Waardoor je gaat doen wat je werkelijk wilt. In verbinding met jezelf én in verbinding met anderen.

Als je iets bij ons doet, wat is dan het resultaat 

Je krijgt breder en dieper inzicht in jezelf. Je voelt veel meer ontspanning. Je krijgt een betere relatie met jezelf en anderen. Daardoor heb je het goed met je partner, functioneer je lekkerder in je baan en geef je je leven meer betekenis. Waarschijnlijk ben je zelfs gelukkiger.

Hoe doen we dat dan ? Door de informatie die je krijgt tijdens onze sessies kijk je met een andere blik naar jezelf. Je bent opener en helderder, want je bent aangesproken op een laag die dieper in je zit. Een laag die antwoorden heeft op jouw vragen. Ook als het niet elke keer een praktische oplossing is voor de problemen waar je voor staat. Het helpt je gegarandeerd een stap verder !

Wanneer zou je hiervoor kiezen ?

Als je nieuwsgierig bent !  Geïnteresseerd bent in intuïtie of wat een reading/healing is. Mogelijk ken je de term reading of healing omdat je op tv programma’s zag van Char (medium) of van Derek Ogilvie (de babyfluisteraar). En zij doen ook readings…wat wij doen lijkt erop. En toch is het anders. We doen het op onze eigen manier. Een reading is niets anders dan het lezen van jouw energie. Iedereen heeft een energieveld (ook wel aura) genoemd om zich heen en dat is te lezen. Bij Caleidos kijken we dan naar de kleuren die je in je energieveld hebt en wat die kleuren betekenen. Dat levert een verhaal op over jezelf. Een verhaal dat je kent én nieuw voor je is…dat is ook het leuke van een reading. Je herkent het én je krijgt meer dan dat ! Nieuwe informatie zodat je een stap verder komt. Doordat je meer inzicht hebt in jezelf. Je wordt er sowieso vrolijker en blijer van. Omdat we je zien in je kernkwaliteiten.

Als je niet lekker in je vel zit. Omdat je weet dat je meer uit jezelf kunt halen dan je doet. Je hebt het gevoel dat je je leven aardig op de rit hebt; het loopt allemaal wel aardig. Je werk, je relatie, je contacten en vriendschappen daaromheen. Toch knaagt er geregeld iets…Wat is er nu nog meer ? Ben je écht tevreden met de keuzes die je gemaakt hebt ? Of is het tijd voor een volgende stap ?

Als je het gevoel hebt dat je geregeld het verhaal van anderen leeft in plaats van dat van jezelf. Als je bijvoorbeeld gevoelig bent voor de energie en de informatie van anderen, dan pik je die onbewust op. De verwachtingen die anderen van jou hebben neem je onbewust met je mee. Of dat nu je leidinggevende is, of je partner. Ook de hoop en de verwachtingen van je ouders over jou vormen je. Soms vervormen ze je zelfs. Geregeld gaat dat zo subtiel -en zonder woorden- dat je sterk de indruk hebt dat het jouw verwachtingen zijn. Tegelijkertijd weet je ook dat er iets niet klopt. Het is mogelijk om die oude beelden en verwachtingen van anderen los te laten. Je springt dan terug in je eigen vorm. Hebt weer contact met je eigen helderheid. Je bent niet meer bezig met andermans ideeën en de verwarring die dat bij jou oplevert.

Je lijft voelt gespannen, zit soms op slot. Het is lastig om tot echte rust en ontspanning te komen. Je gedachten kunnen je soms achterna jagen. Rusteloosheid oproepen. Het komt voor dat je ’s nachts slechter slaapt. Je wilt die knopen uit je spieren hebben en écht ontspannen. Het lukt je niet meer uit jezelf. Die ontspanning valt wel degelijk te creëren.