coaching

De indianen zeggen wel eens dat je iemand pas écht leert kennen als je 1000 mijl in zijn mocassins loopt. In ons begeleidingswerk lopen we een tijdje met je mee op. Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig. Daardoor zie je waar je eigen patronen liggen, wat voor aandeel jij daar in hebt en wat jouw antwoord daar op is. Met andere woorden: hoe jij daar jouw verantwoordelijkheid in wilt nemen. Dat doen we met een open hart, een open oog en ruimte voor wat zich in jou aandient. We staan stil bij je wensen, doelen en verlangens. Als het nodig is maken we je levensvuur wakkerder om ze te realiseren. Zoeken naar steunbronnen en pakken belemmeringen aan. Om het die aandacht te geven die het verdient. Om jou die aandacht te geven die je nodig hebt. Zodat je jezelf in een opening zet om met  stevige, hartskracht-stappen je potentieel te leven.

In onze consulten en coaching werken we eclectisch. Daarbij maken we  gebruik van een combinatie van technieken uit energiewerk, NLP, oplossingsgericht werken, systemisch werk, positieve psychologie en meditaties.

Coaching is een breed begrip. Philip spitst zich bij Caleidos toe op het coachen van mannen, Heleen op het coachen van vrouwen. en particulieren met persoonlijke vraagstukken.

Klik hier voor meer informatie over de traumacoaching die we doen met behulp van EMDR.

Sinds kort bied ik ook IFS-sessies aan in Utrecht (met een tijdelijke korting van 50%) in mijn praktijk. IFS staat voor Internal Family Systems. Meer uitleg daarover vindt je hier.

Klik hier voor onze tarieven.

Zoek je eigenlijk coaching op loopbaangebied ? Klik dan hier (eenloopbaandiewerkt.nl) Ben je leidinggevende en wil je je leiderschap versterken ? Klik dan hier (teamsdiewerken.nl).

Mocht je je afspraak willen verzetten, dan kan dat natuurlijk. Doe je dit korter dan 48 uur van te voren, dan zijn we genoodzaakt het consult in rekening te brengen.